Personvernerklæring

Advokatfirma Kogstad Lunde DA er behandlingsansvarlig for innhenting og bruk av personopplysninger i forbindelse med drift og vedlikehold av klco.no.

Formålet med innsamling av personopplysninger er å loggføre bruken av klco.no. Loggen brukes til å lage statistikk over bruken av nettstedet og som grunnlag for å kunne forbedre nettstedet. Loggen brukes også av sikkerhetshensyn for å avdekke eventuelle angrep og uautorisert bruk av klco.no.

Ved bruk av klco.no gir du samtykke til:

Bruk av informasjonskaplser (cookies)

Informasjonskapsler er små tekstfiler som blir lagret på din datamaskin, mobiltelefon, nettbrett eller tilsvarende.

Følgende informasjonskaplser blir benyttet når du bruker klco.no:

  • For publiseringsløsningen: _klco_session (sesjons-avhengig, slettes når nettleseren lukkes).
  • For å huske din askept av bruk av informasjonskapsler: cookie_notice_accepted (lagres i 1 år)

Ved å bruke klco.no godtar du at advokatfirma Kogstad Lunde & Co DA og Google behandler opplysninger om deg på den måten og til det formålet som er angitt her. Du kan avvise eller trekke tilbake din aksept for bruk av informasjonskapsler på din datamaskin ved å endre innstillingene i nettleseren.

Nyhetsbrev

Ved abonnement på nyhetsbrev hos klco.no registreres din e-postadresse og de fagområder du abonnerer på i vår lukkede database. Opplysningene blir lagret så lenge abonnementet er aktivt, og blir kun brukt til utsendelse av nyhetsbrev. Du kan selv endre eller slette ditt abonnement ved å bruke linken "Endre mitt abonnement" i bunnteksten av nyhetsbrevet. Ved sletting av abonnement slettes alle dine opplysninger i databasen. Utsendelse av nyhetsbrev skjer i samarbeid med underleverandøren SendGrid Inc. i USA og i samsvar med Privacy Shield. Din e-postadresse blir overført til SendGrid som distribuerer våre nyhetsbrev til alle abonnenter. Sendgrid.