vår logo


Advokatfirma Kogstad Lunde & Co DA er et spesialisert advokatfirma med kontor beliggende meget sentralt ved Rådhuset i Oslo. Firmaet er assosiert og samarbeider med det internasjonale advokatfirmaet Kennedys Law som har hovedkontor i London. Vi regnes blant landets ledende fagmiljøer innen forsikrings- og erstatningsrett hvor vi representerer forsikringsbransjen og det offentlige, herunder også som prosessfullmektiger for Staten. I tillegg tilbyr vi juridiske tjenester til private og næringsdrivende innen de fleste sivile rettsområder. Det legges stor vekt på høy faglig standard, høyt servicenivå, stor takhøyde samt et godt og hyggelig arbeidsmiljø.

A D V O K A T / J U R I S T

Vi ønsker å ansette en dyktig advokat/jurist, gjerne med erfaring innen forsikrings-, erstatningsrett eller forsikringsvirksomhetsloven. Erfaring som kommuneadvokat/jurist eller annet tilsvarende arbeid innen offentlig sektor er også av interesse.
Det er ønskelig at du har gode engelskkunnskaper både skriftlig og muntlig.

Stillingen vil kunne tilpasses i forhold til kompetanse og erfaring.

Ta gjerne kontakt med advokat / senior partner Trond Werner Lunde (tlf. 23 35 88 10) eller kontorleder Hanne Westerheim (tlf. 23 35 88 16) for nærmere opplysninger.

Skriftlig søknad med CV, vitnemål og attester kan sendes til:

Mailadresse: hw@klco.no
Advokatfirma MNA Kogstad Lunde & Co DA
v/ Hanne Westerheim
Postboks 1360 Vika
0113 Oslo