Kogstad Lunde & Co arrangerer tre seminarer i mai:

I mai arrangerer Kogstad Lunde & Co sine årlige heldagsseminarer i personskadeerstatning og personforsikring i både Bergen, Trondheim og Oslo. Seminarene arrangeres i samarbeid med flere forsikringsselskaper og NPE/Helseklage. Fagprogrammet varierer litt fra by til by, men parallellforelesninger og dyktige forelesere vil sørge for at alle får en dag med høyt faglig utbytte – og utvidelse av sitt faglige og sosiale kontaktnett.

Velkommen skal du være!

Personskadeerstatning og personforsikring - Fagdag i BERGEN torsdag 03.05.18 - Kl. 08.30-16.30 – Sted: Frende Forsikring, Jonsvollsgaten 2 - Målgruppe: Alle som jobber med personskadeerstatning eller personforsikring, ansatte i NAV og kommuneadvokater. Seminaret avsluttes med middag og sosialisering på grillrestauranten Brasilia.

Personskadeerstatning - Fagdag i TRONDHEIM tirsdag 08.05.18 - Kl. 08.30-16.30 – Sted: DnB, Beddingen 16 - Målgruppe: Alle som jobber med personskadeerstatning, ansatte i NAV og kommuneadvokater. Seminaret avsluttes med felles middag og sosialisering.

Personskadeerstatning og personforsikring - Fagdag i OSLO torsdag 31.05.18 - Kl. 08.30-16.30 – Sted: If, Drammensveien 264 - Målgruppe: Alle som jobber med personskadeerstatning eller personforsikring, ansatte i NAV og kommuneadvokater. Seminaret avsluttes med middag og sosialisering på restauranten Mats & Martin.

Hilsen oss i Kogstad Lunde & Co

20.04.2018
The Legal 500 - The Clients Guide to Law Firms

Kogstad Lunde & Co er totalleverandør av juridiske tjenester til forsikringsnæringen med spesialisering innen blant annet forsikrings- og erstatningsrett, forsikringsvirksomhet og personvern. Vår målsetning er å være forsikringsnæringens foretrukne samarbeidspartner innen juridiske tjenester. Kogstad Lunde & Co tilbyr: Rådgivning - Saksbehandling - Prosedyre - Foredrag/kurs. Kogstad Lunde & Co DA har siden 01.01.2016 samarbeidet tett med det internasjonale advokatfirmaet Kennedys, som har hovedkontor i London. I kraft av dette samarbeidet vil vi kunne følge våre norske og utenlandske klienter og saker der det måtte være behov for rundt i verden.