Nyhetsbrev

Sendt 09.12.2015

Samarbeid med advokatfirmaet Kennedys

Kogstad Lunde & Co DA styrker sin posisjon innen forsikringsretten ved å inngå samarbeid med det internasjonale advokatfirmaet Kennedys.

Advokatfirma Kogstad Lunde & Co DA har siden oppstarten i 1995 arbeidet spesialisert innen forsikrings- og erstatningsrettslige problemstillinger. Firmaet tilbyr tjenester som dekker forsikringsnæringens totale behov for juridisk bistand på sjø, land og i luften, og har som visjon å være "Forsikringsnæringens foretrukne samarbeidspartner".

Kennedys er et ledende internasjonalt advokatfirma med ekspertise innen prosess og tvisteløsning, spesielt i saker som involverer forsikringsbransjen. Firmaet ble etablert i 1899 og har hovedkontor i London. Per i dag har Kennedys 22 kontorer på verdensbasis og over 1300 ansatte.

Kennedys og Advokatfirma Kogstad Lunde & Co DA har inngått samarbeid for å kunne tilby sine nasjonale og internasjonale klienter i inn- og utland bedre tjenester og for å kunne være tilstede der klientene måtte trenge juridisk bistand.

Trond Werner Lunde, seniorpartner i Advokatfirma Kogstad Lunde & Co DA:

«Vi har hatt et godt samarbeid med Kennedys de siste årene, hvor vi har utvekslet kunnskap og ekspertise for å lære av hverandre og bedre bistå våre klienter. Vi er veldig glade for at dette samarbeidet nå formaliseres. Det vil innebære at vi blir en del av et verdensomfattende forsikringsjuridisk team som deler vårt mål om å tilby våre klienter juridiske tjenester med høyt faglig nivå og en sterk etisk profil. Vi tror at dette samarbeidet vil være en fordel for alle våre klienter. Som et samarbeidende firma med Kennedys vil vi i enda større grad kunne bistå våre klienter i internasjonale spørsmål.»

Se også vår hjemmeside. For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Trond Werner Lunde
Advokat / Seniorpartner
trond.werner.lunde@klco.no
Tlf. direkte: 23 35 88 15