Det offentliges erstatningsansvar 2020

Tirsdag 11. og onsdag 12. februar 2020 - Clarion Hotel & Congress Oslo Airport

Målgruppe: Alle som arbeider med ansvars- og regressaker i forsikringsselskapene, kommuneadvokater og kommuneadministrasjon
Kursavgift hele kurset kr 6.350,- + valgfritt tillegg
Kursavgift en dag kr 3.700,- + valgfritt tillegg
Påmeldingsfrist: 26.01.2019.

Meld deg på her

For detaljert program kan du laste ned invitasjon. Seminaret avholdes på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport

I samarbeid med Gjensidige, Protector, KLP og Fremtind arrangerer vi for femte år på rad et seminar om det offentliges erstatningsansvar. I 2020 arrangeres seminaret på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport.

Også årets program har mange spennende og dagsaktuelle temaer: Det blir en grundig behandling av overvannsproblematikk og ansvaret for boliger og bygg i områder utsatt for flom og ras. I tillegg ser vi på ulike spørsmål ved erstatningskrav mot barnevernet, herunder med en gjennomgang av barnevernssakene som i disse dager behandles av EMD. Vi ser også på ansvaret for ugyldige forvaltningsvedtak, Høyesteretts dom om eiendomsskatt og får en oppvekker om IKT-sikkerhet. I likhet med tidligere år har vi fått med oss veldig dyktige foredragsholdere. Disse er fra Regjeringsadvokaten, Kommuneadvokaten i Oslo, NVE og Metrologisk institutt, Oslo Universitetssykehus, Nasjonal Sikkerhetsmyndighet, Gjensidige, Fremtind og Advokatfirma Kogstad Lunde & Co.

Andre opplysninger
Overnatting med frokost, lunsj begge dager, pausemat og 3-retters middag betales til hotellet – enkeltrom kr 2.690,-
(dobbeltrom kr 2.490 per pers.). Deltakere som ikke overnatter betaler for en dagpakke på kr 745,- pr dag, og har muligheten til å delta på 3-retters festmiddag for kr 415,- pr person.

Påmeldingsfristen er 12.01.20. Hotellet har imidlertid begrenset kapasitet, og påmelding skjer etter «først til mølla-prinsippet». Det anbefales derfor å være tidlig ute med påmeldingen.

Betingelser:
Påmelding til seminaret er bindende og eventuell avmelding må skje via link man får tilsendt ved påmelding. Ved
avmelding mer enn 30 dager før seminaret belastes 50 prosent av deltakeravgiften. Ved avmelding senere enn 30 dager før
seminaret belastes full deltakeravgift og full hotellkostnad. Betalte plasser kan fritt benyttes av andre i samme firma /kommune.

VELKOMMEN TIL SEMINAR!