Erstatning for pensjonstap

Torsdag 16.06.2016 - kl. 14 - 16.00

Tap av fremtidig alderspensjon (pensjonstap) er en erstatningspost som ofte er utfordrende å ta stilling til. Når oppstår det eventuelt et erstatningsbetinget pensjonstap, og hvordan går man frem for å fastsett størrelsen av tapet. Foredraget gir en oversikt over de rettsregler som gjelder for arbeidsuførhet og opptjening av alderspensjon (NAV), herunder også i forhold til privat eller offentlig tjenestepensjon m.m. Det blir gitt en grundig gjennomgang av den praktiske fremgangsmåten for å kunne avgjøre om skadelidte har rett til erstatning for pensjonstap og fastsette tapets omfang.

Foreleser: Advokat Erik Fjeldstad, KLCO.
Målgruppe: Alle som arbeider med personskadeoppgjør, saksbehandlere, jurister og advokater
Pris: kr 1.500,-

Påmelding skjer til Margrete Kristiansen. For påmelding trykk --> her


Generelle opplysninger:
Kursene avholdes i lokalene til Advokatfirma Kogstad Lunde & Co, Fridtjof Nansensplass 9, Oslo (rett ved Oslo Rådhus). Alternativt kan vi holde foredraget hos kunden. Ta kontakt for avtale om pris.

Kursdeltakerne får tilgang til power-point-presentasjonen på vår hjemmeside etter foredraget. Notatpapir legges frem til alle foredrag. Alle kurs søkes godkjent i Advokatforeningens obligatoriske etterutdanningsprogram. Kursbevis med navn på deltaker utstedes etter anmodning.

Se forøvrig våre betingelser for kurs