Kogstad Lunde & Co anbefalt av Legal 500

Kogstad Lunde & Co er nå anbefalt av Legal 500 som et ledende advokatfirma i Norge innen fagområdet forsikring.

Legal 500 er et internasjonalt organ som analyserer og rangerer advokatfirmaer over hele verden. Rangeringen er blant annet basert på tilbakemeldinger fra kunder og samtaler med praktiserende advokater. Les mer om saken her.

Vi har fremdeles ledige plasser på kommende kurs

GDPR og forsikring 19. april kl. 14-16
Foredraget omhandler blant annet den registrertes rettigheter etter forordningen, risikovurdering og fremgangsmåte for arbeid med tekniske og organisatoriske tiltak for å sikre og påvise at behandlingen utføres i samsvar med forordningen.
Klikk her for påmelding.

Vi minner også om våre øvrige forelesninger og seminarer våren 2018:

Personskadeerstatning og personforsikring - Fagdag i BERGEN torsdag 03.05.18 - Kl. 08.30-16.30 – Sted: Frende Forsikring, Jonsvollsgaten 2 - Målgruppe: Alle som jobber med personskadeerstatning eller personforsikring, ansatte i NAV og kommuneadvokater. Seminaret avsluttes med middag og sosialisering på grillrestauranten Brasilia.

Personskadeerstatning - Fagdag i TRONDHEIM tirsdag 08.05.18 - Kl. 08.30-16.30 – Sted: DnB, Beddingen 16 - Målgruppe: Alle som jobber med personskadeerstatning, ansatte i NAV og kommuneadvokater. Seminaret avsluttes med felles middag og sosialisering.

Personskadeerstatning og personforsikring - Fagdag i OSLO torsdag 31.05.18 - Kl. 08.30-16.30 – Sted: If, Drammensveien 264 - Målgruppe: Alle som jobber med personskadeerstatning eller personforsikring, ansatte i NAV og kommuneadvokater. Seminaret avsluttes med middag og sosialisering på restauranten Mats & Martin.

Vi håper vi ser deg på kurs!

Hilsen oss i Kogstad Lunde & Co

13.04.2018


Kogstad Lunde & Co er totalleverandør av juridiske tjenester til forsikringsnæringen med spesialisering innen blant annet forsikrings- og erstatningsrett, forsikringsvirksomhet og personvern. Vår målsetning er å være forsikringsnæringens foretrukne samarbeidspartner innen juridiske tjenester. Kogstad Lunde & Co tilbyr: Rådgivning - Saksbehandling - Prosedyre - Foredrag/kurs. Kogstad Lunde & Co DA har siden 01.01.2016 samarbeidet tett med det internasjonale advokatfirmaet Kennedys, som har hovedkontor i London. I kraft av dette samarbeidet vil vi kunne følge våre norske og utenlandske klienter og saker der det måtte være behov for rundt i verden.